Upper NXT

De hardloopschoen met verlichting

De Upper NXT is een hardloopschoen met verlichting op de rand van de schoen. Hierdoor voel jij je veiliger als je ’s avonds gaat hardlopen, doordat je meer zichtbaar bent voor het verkeer om je heen.

Ons verhaal

De voordelen van de Upper NXT

Met de Upper NXT heb jij niet langer een onveilig gevoel door voorbij razend verkeer op een plattelandsweg, fietspad of stadsweg. Daarnaast verminder je door het dragen van de Upper NXT de hoeveelheid verlichting die jij op je lichaam dient te bevestigen bij het hardlopen. De hardloopschoen geeft namelijk voldoende licht af om zichtbaar te zijn in iedere verkeerssituatie. Op die manier hoef je niet langer gebruik te maken van losse lampjes op je armen, borst of hoofd. Door de Upper NXT als hardloopschoen te gebruiken kan jij op ieder moment van de dag met een fijn gevoel naar buiten stappen. Minder gewicht, groene technologie en comfort op zijn best. Ready, set, go!

Jouw energie.

Geen batterijen.

Jouw bewegingen tijdens het hardlopen worden gebruikt voor het opwekken van de energie van de lichtgevende schoen. De demping van het neerkomen van je voet wordt omgezet in energie om jouw run altijd verlicht voort te kunnen zetten. Deze eigen ontwikkelde NXT-Light technologie zorgt daardoor voor groene energie. 

Kortom: je hebt niet langer batterijen nodig, waardoor je een steentje bijdraagt om de aarde groener te maken. De Upper NXT zal oplichten zodra je start met hardlopen. Er wordt daarbij geen overbodige energie verspild, maar juist opgeslagen in de schoen. Hierdoor is je schoen altijd van verlichting voorzien, zodra je besluit om te gaan hardlopen. Ben je klaar met jouw ronde? Dan zal de lichtgevende schoen binnen enkele minuten doven. Klaar voor de volgende ronde! 

hardloopschoen-verlichting-upper-nxt
hardloopschoen-verlichting-upper-nxt-fiber-ice
hardloopschoen-verlichting-upper-nxt
hardloopschoen-verlichting-upper-nxt
Upper

Comfort in iedere situatie

De technologie wordt gecombineerd met het comfort van de Upper NXT. Hierdoor is de schoen geschikt voor iedere situatie. Niet alleen ’s avonds kan je optimaal genieten van het hardlopen, maar ook overdag zal je versteld staan van de kwaliteiten van de Upper NXT. De schoen is gemaakt van een licht en ventilerend materiaal, waardoor je minder snel last krijgt van zweetgeuren tijdens het hardlopen. Ook de verschillende weersomstandigheden waar je mee te maken krijgt, zijn geen probleem voor de Upper NXT. Regen of geen regen, de Upper NXT is always on!

Naar de Shop

Service

Niet tevreden met je aankoop? Dan kan je gedurende 30 dagen na aankoop van de Upper NXT gebruik maken van de ‘niet goed geld terug’-garantie. Daarnaast wordt er standaard twee jaar garantie gegeven op de NXT-Light technologie. Hierdoor zal het licht nooit gedoofd worden en ben jij always on! Uit onderzoek blijkt dat je jouw hardloopschoenen na 1000 kilometer dient te vervangen vanwege slijtage. Om te voorkomen dat hardlopers toch blijven doorlopen op de versleten schoenen, biedt Upper een inruilactie aan. Als jouw versleten Upper NXT ingeruild dienen te worden, krijg je 10% korting op de volgende aankoop. Vervolgens wordt de versleten schoen volledig gerecycled en wordt de technologie na een grondige controle hergebruikt. 

ALWAYS ON

Naar de shop